Over mij/contact

Ik ben Gerjan Apeldoorn: (bedrijfs)trainer/coach met hoge effectiviteit. Mijn boodschap is om vaste patronen los te laten, je comfortzone te verlaten en lef te tonen, daarmee ontstaat er (weer) kleur in je leven. Dit doe ik met Baanbrekend in Bedrijf voor organisaties en met Baanbrekend Solliciteren om mensen te helpen aan een (droom)baan. Als mensen graag in beweging komen zorgt dit ervoor dat ze zichzelf en hun omgeving elke dag weer op een positieve manier weten te verrassen.

Samenwerkingen

Mijn motto is “als je LinkedIn sterk en slim inzet creëer je kansen”

Sinds 2013 help ik werknemers, management, studenten en werkzoekenden met LinkedIn. Dat kan via een coaching, training of scan. Zowel offline als online.

Linkedin is een hele krachtige tool om jouw loopbaan online een boost te geven. Zodat meer mensen en bedrijven jou beter leren kennen. Vooral als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging of baan is LinkedIn de manier om je in beeld te brengen bij je toekomstige werkgever en collega’s. Met of zonder vacature, het gaat om netwerken en profileren.

Daar kan ik je bij helpen, zowel online als offline. Klik hier voor meer info:
www.athoning.nl

Hartelijke groet,
Anton Honing

Coachen
Als coach begeleid ik jou bij de bewustwording hoe jij je leven zou willen inkleuren. In coaching bestaat geen standaard. Wij gaan samen onderzoeken wat jou drijft in het (werk) leven en wat je weghoudt van je doelen.

Persoonlijke ontwikkeling
Ik coach je in je persoonlijke ontwikkeling. Tijdens ons traject voor persoonlijke ontwikkeling ontdek je wat je echt wilt en ga je doen wat je écht leuk vindt. Werk moet niet alleen nuttig zijn, maar ook inspirerend en zinvol.

Sacha Beuk, coach in Noordwijk

Coach Noordwijk Sacha Beuk