Testcentrum

Voor een handige eerste verkenning hebben we een aantal testen in gebruik genomen die online ingevuld kunnen worden.

Ze kosten slechts enkele minuten maar geven wel een heel mooi inzicht.
En dat inzicht kun je nog verdiepen door aansluitend een telefonische afspraak met mij te maken om de resultaten door te nemen.
Ik stuur je vervolgens nog materiaal waarmee je zelf verder kunt.

De volgende testen zijn beschikbaar:

Roos van Leary communicatiestijl
Deze test geeft vooral inzicht in jouw communicatiestijl en de wijze waarop je op de communicatie van anderen reageert. Heel nuttig om een spiegel voor te krijgen en met mij te ontdekken wat er speelt en wat je zou kunnen proberen te veranderen.

Kunnen en Willen
jouw competenties
Een test waarmee je snel inzicht krijgt in jouw kern-competenties. Maar ook in de competenties die je veel energie kosten en aanleiding geven tot burn-out of verveling. Geeft mooi inzicht in welke richting jouw loopbaan zich kan ontwikkelen.

DISC
gedrag
Een test waarmee jouw gedrag in beeld gebracht wordt. Ben je dominant? Hoe probeer jij anderen te beïnvloeden? Heb je veel geduld en ben je graag onafhankelijk of juist niet? Invullen en mijn toelichting helpen je beslist verder!

Organisatietevredenheid blij? ongelukkig?
Een nieuwe test. Hoe tevreden ben je met een aantal zaken in de organisatie waar je nu werkt? Waar loop je tegenaan en wat zou je graag anders willen? Je meet op tien aspecten en krijgt zo ook een beeld waar je op vastloopt.

Waar wil ik werken
Ook nieuw. Een veelgehoorde vraag, zeker voor werkzoekenden. En het antwoord begint bij jezelf: wat vind je belangrijk in je nieuwe baan en wat minder? Als je deze test doet krijg je daar snel inzicht in.

Organisatiescan
Een scan speciaal voor het management van organisaties gemaakt. Waar staan we als organisatie en waar willen we naar toe? Gebaseerd op een bewezen bruikbare methode!

Klik op de betreffende test om naar de pagina te gaan waar meer toelichting gegeven wordt.

En wil je vooraf contact met mij om na te gaan welke testen bij jouw vraagstelling het meeste inzicht geven, gewoon even bellen of mailen! Ga dan snel naar Contact.