Referenties

klanten klantreacties ervaringen

Wat een positieve ervaring om de workshop van Baanbrekend Solliciteren mee te mogen maken. Er wordt je verteld hoe je het beste “vooraan in de bus” komt. Nu is het de kunst om dat op jouw eigen manier te doen. En dankzij de inspirerende presentatie borrelt er al iets. Ik heb alle vertrouwen dat het goed komt om een passende baan te vinden.”    

Aukje Arndt

Bij deze een hartelijke dank voor het gebruik mogen maken van jouw uniek concept van het Curriculum Future!! Dit heeft bij mijn laatste sollicitatie een goede indruk achtergelaten en heeft uiteindelijk mede geleid tot een nieuwe baan! Een mooier begin van 2016 had ik niet durven wensen. Bij deze wens ik jou dan uiteraard ook een gezond en succesvol 2016 toe.

Edek Godlewski

Gerjan kon in de kennismakingsmiddag, een groep bijzonder negatieve mensen al positief maken, terwijl de training nog niet eens begonnen was. Dit door gebruik te maken van de technieken die wij gedurende de training ook leerden. Deze training heeft ons verdere leven verder positief beïnvloed, in alle opzichten. Jammer was dat er uiteindelijk een einde aan de training kwam!

Hennie Vermeulen

Het is februari 2010 als voor de deur van het bureau een bus stopt, bestemming “eindpunt”. Bijna iedereen moet instappen. De bus is vol, ik besluit te blijven staan, rechtop. Er volgt een periode dat ik dikwijls op de bus stap, de auto blijft staan. Een plaatsje voorin, duidelijk in het zicht voor iedere reiziger. November 2012 maakt de bus voor mij speciaal een tussenstop op een halte die ik zelf heb kunnen kiezen. De chauffeur wenst mij het beste. Eind oktober 2013 moet ik mijn hand opsteken om de bus voor dezelfde halte te laten stoppen. De chauffeur kijkt mij beteuterd aan. Stilte zegt genoeg. Hij levert mij thuis af. Er volgt weer een periode dat ik vaak met de bus reis. Ik ga zelfs iets verder voorin zitten: ik wil nog beter gezien worden. In eerste instantie levert het niets op. Totdat je tegen jezelf zegt, ja hallo, zo kom je er nooit, ik word de chauffeur. Tenslotte bepaal ik de reis. Het is december 2014, ik heb de busreis uitgestippeld en volg mijn route. Ineens stapt daar iemand op bij een halte die jouw busreis leest. Die samen met jou die reis wil volbrengen. Hij laat mij stoppen bij een nieuwe halte. Hij kijkt mij aan en zegt: “Hier kan jij de passagiers vertellen waar wij heen gaan. Hier heb jij het stuur in handen. Voorlopig komt aan deze reis geen  einde”. Ik heb weer werk.  Rijschool “Baanbrekend Solliciteren” leert je de bus te besturen, wanneer je moet gas geven en ook wanneer je even moet (af)remmen. Maar let wel, jij moet de bus besturen!!

Peter van der Eem

“Het was een inspirerende, interactieve avond in bibliotheek Heemskerk. Dat solliciteren hard werken is bleek al gauw. De rode draad, zorgen dat je opvalt tussen alle andere sollicitanten, werd goed duidelijk gemaakt. Met regelmaat kwam er een verfrissend idee voorbij. De deelnemers lieten vele positieve reacties horen. Ze kunnen met de informatie weer vooruit. Een enkeling vindt het wel heel eng om uit de comfortzone te treden.”

Maya Barends

Bedankt voor de top workshop. Het was motiverend en inspirerend. Binnenkort ga ik het geleerde toepassen en hoop een baan te krijgen.

Merijn Koehoorn

Gerjan neemt de deelnemers moeiteloos mee om uit de comfortzone te komen. De deelnemers gaan als herboren naar huis met veel direct toepasbare praktische onderwerpen. Voor en na de workshop geven deelnemers zichzelf cijfers op de kans te worden uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Het geloof in eigen kunnen is binnen drie uur met sprongen vooruit gegaan. Onvoldoendes en zesjes hebben plaats gemaakt voor zevens en achten.

Alkmaarse Courant

“CvW en CBL verzorgen met vaste regelmaat in-company sollicitatietrainingen voor onze werknemers uit de sociale werkvoorzieningen en trajecten uit de wet werk en bijstand. Terugkerend probleem daarbij is het overwinnen van weerstand tegen het solliciteren zelf: ik word toch niet uitgenodigd, ik ben te oud, er is toch geen werk voor mij etc. Gerjan kan met zijn workshop Baanbrekend Solliciteren uitstekend inspelen op deze problemen en een heleboel tips geven hoe je er nu voor zorgt dat je opvalt in je voorbereiding, je brief en je bezorging ervan. Wij hebben dit nu al een aantal keren gedaan en het resultaat is iedere keer weer verbluffend.”

Rien van Rijnsbergen

“Beste Gerjan, jouw CF heb ik als basis gebruikt voor mijn nieuwe CV en waarachtig: ik werd uitgenodigd op gesprek (en ik had er al heel wat sollicitaties op zitten zonder succes). Ook een vriendin van mij, die ik direct heb getipt, werd direct benaderd op basis van haar nieuwe CV. Werkgevers vinden het verfrissend, anders en helder. Dus: dank je wel dat je mij een uitnodiging hebt gestuurd en dat je het CF beschikbaar stelt op je website. Hartelijke groet, Shira.”

Shira

Privacybeleid© Baanbrekendnaaranderwerk